Prova på! Workshop med CO:REBELS 6/11

Har du en inre glöd? Är du kanske lite förbannad? Vill du göra världen lite bättre? Känner du dig ibland som en rebell, som vågar tänka och göra annorlunda i olika sammanhang och kontexter? BRA!

Då välkomnar vi dig som en av de första deltagarna att få prova på CO:REBELS, ett program som tränar och stödjer unga förändringsagenter. Vi anser att det behövs fler medvetna rebeller som likt revolutionärer ger sig ut i vårt samhälle och utmanar och skapar. Så att det blir förändring, på riktigt! 

Under workshopen får du några smakprov på det fyradagarsprogram vi har tagit fram.

Vi har under det senaste året använt våra och andras erfarenheter till att forma ett program som i koncentrerad form ska ge dig en vänlig men bestämd knuff i riktning mot större kreativitet, bättre samarbete och ökat välbefinnande. Med utgångspunkt i dina värderingar och det du brinner för! Det handlar om stärka ditt inre ledarskap och din trygghet i en värld som präglas av rädsla och osäkerhet.

I programmet lär du dig teorier, metoder och verktyg för ditt nästa kliv in i din framtid. Du får ta del av en mix av hjärn-, beteende-, psykologi-, och gruppdynamiksvetenskap. Genom övningar, reflektioner, föreläsningar och gruppsamtal ökar vi mängden perspektiv så alla kan ”levla upp” i sin resa – från sin plats, oavsett ålder, erfarenheter och utbildning. Genom att du bygger på din inre kraft kan du bidra till att vår kultur och vårt samhälle utvecklas i en mer hållbar riktning, för alla!

Känner du dig träffad? Låter detta intressant? Vill du få ett smakprov på CO:REBELS? 

Anmäl dig nu så ses vi lördagen den 6/11 klockan 10:30-15:30 på Impact Hub, Jakobergsgatan 22. Vi bjuder på lunch och fika för att hålla energin uppe! Vårt enda krav är att du går på gymnasiet.

Målet är att dra igång det fulla konceptet av programmet i början av 2022! Vi kommer använda erfarenheterna från workshopen till att finslipa vårt program. Du kommer bli inbjuden att vara med i programmet med förtur. 

Det här får du med dig av vårt program:

  • Lärorika och livsutvecklande insikter/minnen/upplevelser
  • Ökad förståelse av samarbete, kreativitet och välbefinnande
  • Förmågor, förhållningssätt och motivation att använda i alla delar av livet
  • Nya vänskaper och en del av ett nätverk av likasinnade unga vuxna
  • Delta i fler program hos CO:REBELS för att fortsätta utvecklas

Hoppas vi ses den 6:e! 

Team CO:REBELS
Jan de man Lapidoth, Katarina Graffman, Nathalie Wahlberg, Simon Ahlgren & Robin Kettula